Ympäristöterveydenhuollon johdon päivät

400.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Kuntaliiton, sosiaali- ja terveysministeriön sekä maa- ja metsätalousministeriön yhteistyönä järjestettävät Ympäristöterveydenhuollon johdon päivät pidetään virtuaalisesti 16.-17.2.2021.

Ajankohtaispäivillä kuullaan aluksi Kuntaliiton ja vastuuministeriöiden katsaukset toimialan ajankohtaisista kysymyksistä. Mukana myös perinteinen Kuntatyönantajien esitys.

Ensimmäisen päivän toisena teemana on varautuminen. Keskiössä on varautumisen johtaminen ja näkökulmina ilmastonmuutos, vesihuolto ja poikkeusolot.

Toisena päivänä keskitymme viranomaisyhteistyön kehittämiseen ja toimialan tulevaisuuden näkymiin.

Päivät päättää Anna Niemelän vetämä sessio siitä, mitä vaaditaan tulevaisuuden johtajalta. Anna Niemelä on yksi keväällä ilmestyneet Läsnä etänä -kirjan kirjoittajista ja pohtinut paljon sitä, mitä johtamiselta ja esimieheltä odotetaan nopeasti muuttuvassa työelämässä.