Kuntien digitalisointiviikko 6.6.-10.6.2022

DigiOne ekosysteemin esittely klo 11-12

Digiviikko 6-10.6.2022

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Kunta
Webinaari
Tapahtumapaikka
Teams
Tapahtuman järjestäjä
Kuntaliitto

Tervetuloa kuulemaan DigiOne ekosysteemistä tiistaina 7.6 klo 11-12. Kerromme, mikä muuttuu DigiOnen myötä ja mitä hyötyä DigiOnesta on. Avaamme digitaalisen alustatalous ekosysteemin käsitteen. Kerromme, miten DigiOneen pääsee mukaan ja mitä valtakunnallisia näkökulmia kokonaisuuteen liittyy.  

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tilaisuutta ei tallenneta. Tässä on linkki webinariin, tervetuloa! 

Mikä on DigiOne?

DigiOne -hankkeen tavoitteena on luoda oppimisen ja koulutuksen järjestelmiä yhteen kokoava valtakunnallinen digitaalinen palvelualusta, jonka avulla parannetaan oppimista ja hyvinvointia sekä tuotetaan tehokkaasti laadukkaita koulutuksen palveluita. Digitaaliselle palvelualustalle kootaan kaikki opettajan, oppijan, rehtorin, huoltajien ja hallinnon käyttämät tiedot, järjestelmät ja palvelut käyttäjäystävälliseksi kokonaisuudeksi. 

Puhuja: Kirsi Lehto, DigiOne

Fasilitoija: Minna Lindberg, Kuntaliitto

Tilaisuus on osa kuntien digitalisointiviikon ohjelmaa.

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntien digiviikko 3.-7.6.2024

Digiviikolla keskustellaan digitalisaatiosta erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta. Tarjolla on sekä live- että etätapaamisia.

Tutustu kuntien digiviikkoon.

Kuvituskuva.

EU-vaalit ovat kuntavaalit

Kunnissa toimeenpannaan aivan merkittävä osa EU-politiikkaa ja EU-lainsäädäntöä. EU-politiikan vaikuttavuus onkin paljolti kiinni kuntien toimista. 

EU-vaaleissa määritellään EU:n suunta seuraavaksi viideksi vuodeksi. Samalla määrittelemme kuntien suuntaa - EU-vaalit ovat kuntavaalit.

Tutustu EU-vaalikauden tavoitteisiimme