Tukea kunnille ja hyvinvointialueille

Sopimushallinnan webinaari 2: Sopimustenhallinta hankintasopimusten näkökulmasta, 10.5.2022 klo 9.00-11.30

Event information

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Verkkokoulutus
Tapahtuma kaupunki
Hinta (ilman ALV)
0.00€
Tapahtuman järjestäjä
Kuntaliitto

Tervetuloa kuntien, kuntayhtymien ja hyvinvointialueiden ammattilaisille suunnattuun maksuttomaan webinaarin nro 2: Sopimustenhallinta hankintasopimusten näkökulmasta.

Kuntaliitto jatkaa sote-muutostukeaan ja tarjoaa kaksiosaisen sopimushallintaan syventyvän webinaarisarjan josta tämä on toinen. Tapahtuma on suomenkielinen live-webinaari jota ei taltioida. Osallistujilla on mahdollisuus esittää ennakkokysymyksiä jotka toivomme saavamme  3.5. klo 15.00 mennessä. Webinaarin aikaisia chat-kysymyksiä voit esittää myös ruotsiksi.

PÄIVÄN OHJELMA  KLO 9-11.30

• Riskienhallinta hankintasopimusten näkökulmasta, johtava lakimies Johanna Sorvettula, Kuntaliitto

• Sopimushallinnan hyödyt hankintaprosessissa
  • Uudet suositukset sopimushallinnan periaatteiksi ja niiden merkitys erityisesti hankintasopimusten kannalta