Verkkolähetykset

Kuntaliitto LIVE

Kuntaliitto tuottaa erilaisia asiantuntijasisältöjä video- ja ääniformaatissa.

Webcastit ovat jatkuvia sarjoja, joita voi seurata joko suorina lähetyksinä tai tallenteina jälkikäteen. Kuntaliitto videoi myös muita tilaisuuksia, joita voi katsella paikasta ja ajasta riippumattomasti sopivalla hetkellä.

Podcastit ovat syväluotaavia asiantuntijakeskusteluja äänitallenteen muodossa. Podcastit seuraavat kätevästi mukana työpisteen vastapainoksi vaikkapa automatkalle tai lenkkipolulle.

Kuulokkeet työpisteellä

Kuntaliiton webcastit

Löydät sivulta listauksen tulevista suorista Kuntaliitto LIVE -lähetyksistä sekä tallenteet aiemmista lähetyksistä.
lateral-image-left
Nainen istuu ulkona

Kuntaliiton podcastit

Kuuntele ajatustenvaihtoa mielenkiintoisista kunta-alan aiheista. Podastit soveltuvat kuunneltaviksi missä ja milloin vain, olitpa tietokoneen tai matkapuhelimen ulottuvilla.
lateral-image-right

Taloustorstai

Taloustorstai käsittelee kuntatalouden ajankohtaisia aihepiirejä Kuntaliiton talousyksikön asiantuntijoiden johdolla.

Maaseutu LIVE

Maaseutu LIVE -lähetyksissä keskustellaan maaseudun ajankohtaisista asioista.

Sote-studio

Sote-studiossa Kuntaliiton sosiaali- ja terveysalan asiantuntijat käsittelevät ajankohtaisia aihepiirejä tuoreeltaan.

Case-keskiviikko

Julkisten hankintojen neuvontayksikkö käsittelee julkisten hankintojen kotimaista ja EU:n oikeuskäytäntöä sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston valvontakäytäntöä.

TyöllisyysTiistai

TyöllisyysTiistaissa käsitellään työllisyyteen liittyviä ajankohtaisia aihepiirejä asiantuntijoiden johdolla.