Kuntamarkkinat järjestetään Kuntatalolla – tervetuloa mukaan!

Kuntamarkkinat 13.-14.9.2023

Kuntamarkkinat 2023

Kuntamarkkinat on Suomen ainoa julkisen hallinnon foorumi, jossa on esillä kaikki kunta-alan hallintosektorit. Lisäksi valtion hallinto, yritykset ja yhdistykset ovat tapahtumassa kattavasti mukana. Kuntaliitto ja Kuntalehti järjestävät yhdessä Kuntamarkkinat-tapahtuman. Tarjoamme jäsenkuntien edustajille huippufoorumin, jossa on esillä ajankohtaisimmat aiheet.

Syyskuussa järjestettävä Kuntamarkkinat on kunta-alan vuoden tärkein tapaamispaikka, jossa keskustellaan julkisen hallinnon ajankohtaisimmista asioista. Kävijöitä kahden päivän aikana on noin 8000 ja näytteilleasettajia yli 200. Kuntamarkkinoilla on tiivis ohjelma, mutta mukava tunnelma seminaarien, tietoiskujen sekä kollegojen tapaamisten lomassa. Seminaareista vastaavat Kuntaliiton eri yksiköiden asiantuntijat. Yritykset ja yhteisöt ovat mukana sekä näytteilleasettajina että järjestämässä tietoiskuja. 

Tänä vuonna Kuntamarkkinoiden teema oli ”Uudistuminen ja yhteistyö”. Maksuton tapahtuma järjestettiin Kuntatalolla Helsingissä. Puolueiden puheenjohtajien paneeli oli ohjelmassa keskiviikkona.

Kuntaliiton järjestämien tapahtumien aineistot:

Tervetuloa mukaan Kuntamarkkinoille jälleen ensi vuonna! Kuntamarkkinoiden sivuille pääset tästä.