Kuntaliitto.fi-palvelun sisällön käyttöehdot

Kuntaliitolla on tekijänoikeudet verkkopalveluidemme sisältöihin ja aineistoihin, ellei muuta mainita. Verkkosivujemme sisältöjen ja aineistojemme hyötykäyttö on kuitenkin mahdollista seuraavin edellytyksin, rajauksin ja tarkennuksin.

  • Kuntaliitto.fi –sivuston julkinen sisältö ja tietoaineistot on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen –lisenssillä, (myös: CC-BY 4.0) ellei jäljempänä, palvelun tai aineiston yhteydessä tai sivulla toisin mainita.
  • CC-BY 4.0 –lisenssi oikeuttaa sinut jakamaan ja muokkaamaan tietoa. Kuntaliiton hallinnassa olevaa aineistoa hyödyntäessäsi sinun tulee kuitenkin mainita lähde asianmukaisesti, tarjota linkki po. lisenssiin sekä merkittävä toteuttamasi muutokset. Voit tehdä tämän millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et voi antaa ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai tuotostasi.
  • Kuntaliitolla voi olla käytössä samanaikaisesti tai rinnakkain myös muita CC-lisenssejä, kuten CC-BY-ND 4.0 –lisenssi, joka ei salli aineiston tai sen osan muokkaamista ja edelleen jakelua. Lisäksi on syytä huomioida, että kuntaliitto.fi –sivustoilla on hyödynnetty muiden tiedon tuottajien aineistoja, joiden oikeuksien haltija on voinut määritellä alkuperäisaineistolleen käyttöehtoja.

Tässä määritellyt käyttöoikeudet eivät koske

  • konsernin muita verkkopalveluita kuin Kuntaliitto.fi:tä, Kommunforbundet.fi:tä sekä Localfinland.fi:tä, mikäli niiden yhteydessä ei erikseen muuta mainita
  • kuvituskuviamme
  • kolmansien osapuolten tuottamia aineistoja

Avoimeen lähdekoodiin perustuvia ratkaisuja jaamme kuntakentän käyttöön Kuntaliiton GitHubissa, ko. palvelulle määritellyin käyttöehdoin.

Painokelpoiset kuvat asiantuntijoistamme löytyvät kuvapankistamme Flickristä.

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää