Kuntaliiton palvelut

Kaiken takana on kunta. Kunnan tukena Kuntaliitto.

Palvelemme kuntia ja sopimuskumppaneitamme kunta-alan asiantuntemuksellamme, läpi toimialojen ja kuntatoimijoita yhteisesti koskevien teemojen.

Palveluitamme kunnille ovat

Edunvalvonta

Vaikuttaminen on tärkein tehtävämme. Teemme kestävää tulevaisuutta kunnille ja koko yhteiskunnalle. Toimimalla yhdessä olemme vaikuttavampia. Edunvalvontamme on ennakoivaa ja oikea-aikaista vaikuttamista. Tutustu edunvalvontaamme!

Kehittämis-, innovaatio- ja tutkimuspalvelut

Tuemme koko kunta-alan uudistumista. Tunnistamme kuntakentän haasteita ja etsimme niihin vaikuttavia ratkaisuja yhdessä kuntien kanssa. Esimerkiksi kuntatutkimusohjelmassa toteutamme osana kehittämis- ja innovaatiotoimintaamme - ja yhteistyössä kuntien ja kumppaneidemme kanssa. Tutustu kehittämis-, innovaatio- ja tutkimuspalveluihimme!

Neuvontapalvelut

Kuntapäättäjä ja -tekijä: Tuliko työssäsi vastaan ongelma? Tarvitsetko neuvoa? Kysy asiantuntijoiltamme! Kuntaliiton neuvontapalvelut tarjoavat vankkaan osaamiseen perustuvaa neuvontaa. Tarjoamme asiantuntemustamme yleisesti verkossa sekä - erityisesti jäsenillemme ja sopimuskumppaneillemme - myös henkilökohtaisena asiantuntijapalveluna. Tutustu neuvontapalveluihimme!

Tieto ja tietopalvelut

Tuotamme luotettavaa tietoa kunnista ja kunnille. Tarjoamme työkaluja työsi ja päätöksentekosi tueksi. Analyysimme, tietoaineistomme, julkaisumme ja tietotyökalumme tukevat kuntia tietoon pohjautuvassa päätöksenteossa. Tutustu tietopalveluihimme!

Verkostot ja tapahtumat

Verkostomme tarjoavat osaamista ja vertaiskokemuksia arjen työsi tueksi. Pääset myös vaikuttamaan edunvalvontaan. Verkostomme ja tapahtumamme kokoavat yhteen kuntatoimijoita Suomen kaikista kunnista. Toimimalla yhdessä olemme vaikuttavampia! Tutustu verkostoihin ja tapahtumiin!

Viestinnän palvelut

Pidämme sinut ajan tasalla kunta-alan uusimmista ilmiöistä. Huolehdimme kuntien näkyvyydestä yhteiskunnallisessa keskustelussa. Tutustu viestintäpalveluihimme!

Ruotsinkielinen tiimimme ja ruotsinkieliset asiantuntijammepalvelevat kuntia myös ruotsiksi.

Myös kirjaamomme ja arkistomme, palvelee kuntia ja sidosryhmiämme.

Tietoa Kuntaliiton kunnia- ja ansiomerkkiasioista löydät täältä.

Kuntaliiton arkistot

Rekisteröimme ja arkistoimme Kuntaliiton sekä KT:n asiakirjoja. Näin turvaamme keskeisen tiedon säilymisen.

lateral-image-right

Kuntaliiton jäsenpalvelut

Kuntaliitto palvelee jäseniään monipuolisesti edunvalvonnan, kehittämisen, tutkimuksen, neuvonnan ja tiedottamisen keinoin.

lateral-image-left

Uutiskirjeet

Kuntaliiton uutiskirjeet tarjoavat ajankohtaista tietoa kunta-alalta suoraan sähköpostiisi.

lateral-image-right

Kunnia- ja ansiomerkit

Kunnia- ja ansiomerkeillä palkitaan ja kiitetään arvokkaasta työstä. Ansiomerkkejä jakavat kunnat työntekijöilleen ja luottamushenkilöilleen. Kunniamerkit myöntää Kuntaliiton hallitus.

lateral-image-left

Tietotuotteet ja -palvelut

Tuemme kuntajohdon ja asiantuntijoiden tietoon, laaja-alaiseen ymmärrykseen ja dataan pohjautuvaa päätöksentekoa ja toimintaa.

lateral-image-right