Kuntaliiton palvelut

Viestintäpalvelut

Pidämme sinut ajan tasalla kunta-alan uusimmista ilmiöistä. Huolehdimme kuntien näkyvyydestä yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Pidämme sinut ajan tasalla kunta-alan ajankohtaisimmista ilmiöistä. Huolehdimme kuntien näkyvyydestä yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Ajankohtaisviestintä: Pysy ajan tasalla kunta-alan muutoksista!

Parempaa huomenta, kunnat! Toimitusjohtaja Minna Karhunen vetää verkkolähetyksiä ajankohtaisista, kuntakenttää puhuttavista aiheista. Tule mukaan seuraamaan!

Kuntaliiton Ajankohtaista-sivusto tarjoaa luotettavaa tietoa, uutiskirjeet tiivistävät itsellesi tärkeimmät tapahtumat ja uutiset suoraan sähköpostiisi.

Viestimme myös sosiaalisessa mediassa.

Viestinnän tuki kunnille

Kunta-alan viestijä: tuemme myös sinun työtäsi! Lisätietoa viestinnän tuesta kunnille löydät täältä.

Huolehdimme kunta-asioiden näkyvyydestä

Kuntaliitto-brändin avulla nostamme esille kuntakenttää laajasti ja yleisesti, kuntia toimijana ja kuntatoimijoita. Teemme työtä sen eteen, että kunnat näkyvät yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Tutustu Kuntaliiton viestintään

Kaiken takana on kunta. Kunnan tukena Kuntaliiton viestintäpalvelut.

Tutustu Kuntaliiton palveluihin!

Palvelumme

Tutustu Kuntaliiton palveluihin!

lateral-image-left

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Tule mukaan norminmurtajien joukkoon!

Mitä normeja tarkalleen ottaen voisi keventää? Murrettavien normien keräämisen hetki on nyt! Kuntaliitto kutsuu norminkeruuseen jokaista kaupunkia ja kuntaa, sen viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä.​ Tutustu norminmurtajat-kokonaisuuteen.