Kuntien digiviikko

Digiä kuntatyössä -verkkojulkaisu johdattaa Kuntien digiviikon teemoihin

Kuntaliiton ja Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n Digitalisaatio ja työn murros -hankkeessa on valmistunut 15 digikehittämisen kuvausta kuntakentältä. Haastatteluihin pohjautuvat kuvaukset löytyvät nyt kootusti myös Digiä kuntatyössä -verkkojulkaisusta.  

Kuvauksissa kerrotaan, millaisin eri tavoin kunnissa vastataan työn murrokseen digitalisaatiota hyödyntämällä. Aiheina ovat muun muassa digitaalinen terveydenhuolto, sähköinen rakennusvalvonta, verkko-opiskelu sekä pelastustoimen ja matkailun digikehittäminen.  

Digiä kuntatyössä -sarjan kuvaukset tuovat näkyviin, kuinka digitalisaatio muuttaa työn tapoja ja tekemisen painopisteitä arjen tasolla. Kunnassa niin työntekijät, johto kuin asiakkaatkin ovat jatkuvasti uuden oppimisen äärellä.  

Digitalisaatio on keskeinen teema myös uudistuvassa kunnassa. Kunnan uudistumisen kysymyksiin digin näkökulmasta pääsee syventymään pian alkavalla Kuntien digiviikolla 6.-10.6.2022. Tervetuloa mukaan! 

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntien digiviikko 3.-7.6.2024

Digiviikolla keskustellaan digitalisaatiosta erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta. Tarjolla on sekä live- että etätapaamisia.

Tutustu kuntien digiviikkoon.