Infotilaisuus TE2024 Viitearkkitehtuuri -projektin työskentelystä ja tuotoksista

Tervetuloa mukaan kuulemaan TE2024 Viitearkkitehtuuri -projektin työskentelystä ja tuotoksista infotilaisuuteen perjantaina 16.12. klo 13-14.30.

Kuntaliitto ja työ- ja elinkeinoministeriö käynnistivät syksyllä projektin TE2024 Viitearkkitehtuurin kuvaamiseksi. TE-palveluiden viitearkkitehtuurin suunnittelun tavoitteena on muodostaa TE2024-uudistusta tukeva yhteinen käsitys TE-palveluita koskevasta tavoitetilasta periaatteellisella, toiminnan, tietojen ja tietojärjestelmien tasolla.

Infotilaisuudessa kerrotaan mitä TE2024 Viitearkkitehtuurin ensimmäinen versio sisältää ja minkälaisia jatkokehitystarpeita projektissa on tunnistettu.

Tilaisuuden tallenne

 

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Tule mukaan norminmurtajien joukkoon!

Mitä normeja tarkalleen ottaen voisi keventää? Murrettavien normien keräämisen hetki on nyt! Kuntaliitto kutsuu norminkeruuseen jokaista kaupunkia ja kuntaa, sen viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä.​ Tutustu norminmurtajat-kokonaisuuteen.

Digisumpit-kuvituskuva.

Tervetuloa digisumpeille!

Digisumpit on torstaisin pidettävä etätilaisuus kuntien digikehittäjille. Digisumpit on tarkoitettu kuntien osaamisen jakamista ja verkostoitumista varten. 

Digisumppien ajankohdat ja aiheet.