Tiina Hartman aloitti Kuntaliitossa maapolitiikan kehittämispäällikkönä

Kuvassa vaaleahiuksinen nainen ja hänen vieressään tekstiä sinisiellä.

Ympäristö- ja yhdyskunta -yksikkö sai vahvistusta elokuussa Tiina Hartmanista. Hartmanilla on vankka kokemus kuntamaailmasta, jossa hän on työskennellyt viimeisten 18 vuoden ajan. 

Hartman on koulutukseltaan maanmittauksen DI kiinteistö- ja ympäristöoikeudesta sekä geoinformatiikasta, ja hänellä on laaja työkokemus erilaisista kuntatyön osa-alueista, kuten maapolitiikasta, kaavoituksesta, asuntopolitiikasta, elinkeinopolitiikasta, paikkatiedoista, kiinteistötoimituksista sekä palveluverkko- ja strategiatyöstä. Aiemmin hän on työskennellyt myös valtionhallinnossa ja konsulttitoimistoissa kaavoituksen, paikkatietojen ja kiinteistökehityksen parissa.

Uudessa tehtävässään maapolitiikan kehittämispäällikkönä Hartman odottaakin innolla kuntien tukemista haastavissa maapolitiikan kysymyksissä sekä osallistumista edunvalvontaan lainsäädäntö- ja kehityshankkeissa. 

- Maapolitiikka on aina ollut suurin intohimoni, joten on hienoa päästä nyt tukemaan siinä kuntia Kuntaliiton pelipaidassa, Hartman iloitsee.

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Muutoksia kuntien muutoksenhakuohjeisiin

Kuntien valitusosoituksissa on huomioitava kaksi kesän 2023 aikana tullutta muutosta.

Tutustu ohjeistukseen.

Kuntaliiton ratkaisut teknisen toimen osaajapulaan

Teknisen alan työvoimapula on pahenemassa. Kunnista puuttuu kaavoittajia, rakennustarkastajia, kiinteistöinsinöörejä ja rakennuttajia sekä monia muita maankäytön, rakentamisen ja infrapalvelujen ammattilaisia.

Tutustu Kuntaliiton ratkaisuihin!