Koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa opiskelijoilleen yhteisten opintojen suorittamista verkossa

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveriassa digitaalinen oppimisympäristö ja yksilölliset oppimispolut tuovat opiskelijoille joustavia mahdollisuuksia räätälöidä opintoja omaan elämäntilanteeseen sopiviksi. Digin avulla helpottuu myös perehtyminen työharjoitteluihin ja osaamisen dokumentointi opettajien palautetta varten.

Koronapandemian myötä digitaalinen työkirja nousi Riveriassa jatkuvaan opetuskäyttöön. Myös yhteisten opintojen suorittaminen verkossa on kasvattanut tasaisesti suosiotaan. Lue lisää Kuntaliiton ja Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n Digiä kuntatyössä -sarjasta.

Digiä kuntatyössä

Digiä kuntatyössä - digitalisaatio ja työn murros

Työ muuttaa muotoaan kunnissa. Millaisin kyvykkyyksin ja osaamisin kunnat vastaavat työn murrokseen?

lateral-image-left
Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntien digiviikko 3.-7.6.2024

Digiviikolla keskustellaan digitalisaatiosta erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta. Tarjolla on sekä live- että etätapaamisia.

Tutustu kuntien digiviikkoon.

Kuvituskuva.

EU-vaalit ovat kuntavaalit

Kunnissa toimeenpannaan aivan merkittävä osa EU-politiikkaa ja EU-lainsäädäntöä. EU-politiikan vaikuttavuus onkin paljolti kiinni kuntien toimista. 

EU-vaaleissa määritellään EU:n suunta seuraavaksi viideksi vuodeksi. Samalla määrittelemme kuntien suuntaa - EU-vaalit ovat kuntavaalit.

Tutustu EU-vaalikauden tavoitteisiimme