Kunnat voivat hakea lisätukia pakolaisten vastaanottoon toukokuun loppuun asti

Kunnat voivat hakea työ- ja elinkeinoministeriön Sylvia2-hankkeesta vuodelta 2015 laskennallisen korvauksen lisäosaa tai bonusrahaa pakolaisten vastaanoton kuluihin vielä 31.5.2016 asti.

SYLVIA2 -hankkeesta haettava bonusraha on tarkoitettu kunnille, jotka ovat tehneet päätöksen pakolaisten vastaanotosta vuonna 2015 ensimmäistä kertaa tai neljän vuoden tauon jälkeen. Pakolaisia jo vastaanottavat kunnat voivat hakea laskennallisen korvauksen lisäosaa niiden kansainvälistä suojelua saavien henkilöiden osalta, jotka ovat asettuneet asumaan kuntaan vuoden 2015 aikana.

Hanketta rahoittaa turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto (AMIF). Hanke toimii työ- ja elinkeinoministeriön Maahanmuuttajien kotouttaminen -ryhmässä, joka vastaa kansainvälistä suojelua saavien kuntiin sijoittamisesta.

Tutustu lisätukien haun ohjeeseen: Kunnille pakolaisten vastaanotosta maksettavat kertaluontoiset lisätuet vuoden 2015 osalta (PDF), joka löytyy sivun oikeasta reunasta.

Lisätiedot:

Hankepäällikkö Katja Vänskä-Rajala, puh. 02950 60040, työllisyys- ja yrittäjyysosasto, Maahanmuuttajien kotouttaminen -ryhmä tai hankekoordinaattori Maria Tiainen puh. 02950 47582 ​​​

Lisää uusi kommentti

Puhdas teksti

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.