Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu potkaistiin käyntiin

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu on jälleen käynnissä. Kilpailu kokoaa vuosittain Suomen kuntien ja seutujen markkinoinnin tekijät arvioimaan omaa työtä ja oppimaan hyvistä käytännöistä. Ilmoittautuminen on käynnissä 31.3.2016 klo 15 saakka.

Kilpailuun voi osallistua erityyppisillä kilpailutöillä. Kilpailutyön aiheena voi olla esimerkiksi kunnan kilpailukyvyn parantaminen, matkailu, rekrytointi tai kuntaa markkinoiva tuote. Vuonna 2015 kilpailuun osallistui 42 kilpailutyötä.

Kilpailun tehtävänä on tukea kuntamarkkinoinnin tavoitteellisuutta. Kilpailun avulla pyritään lisäämään markkinoinnin hyödyntämistä, ymmärtämystä ja arvostusta kunta-alalla osana kunta-alan muutosprosessia sekä kuntien palveluiden ja elinvoimaisuuden kehittämistä.

Voittajat palkitaan Piiri-suurtapahtumassa toukokuussa

Kaikki kilpailuun osallistuvat saavat kirjallisen arvion kilpailutyöstään ja mahdollisuuden päästä jakamaan Piiri-verkoston yhteistyökumppanien mahdollistamia kampanjapalkintoja. SM-tittelien lisäksi voittajille on tiedossa julkisuutta ja näkyvyyttä kunta-alan medioissa.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun voittajat palkitaan toukokuussa 2016 Piiri-verkoston seminaarin yhteydessä. Tänä vuonna Piiri-suurtapahtuma järjestetään Mikkelissä 18.-19.5.

Ilmoittaudu mukaan kilpailuun 31.3.2016 mennessä >>.

 

Linkkejä: