Sivistystoimen huippujohtajaohjelma2 käynnistyy

Sivistystoimen huippujohtajaohjelma käynnistyy uudelleen. Tarjoamme 30 sivistystoimen johtotehtävissä toimivalle ammattilaiselle huikean oppimisen ja kehittymisen polun. Tämä pitkäkestoinen ja räätälöity koulutus kantaa pitkälle tulevaisuuteen.

Sivistystoimi kohtaa tulevina vuosina merkittäviä mullistuksia. SOTE-uudistus muuttaa kuntaorganisaatioiden luonnetta ja jäljelle jää hyvinvointi, sivistys ja ennaltaehkäisevä työ. Miten sitä johdetaan, kun sivistystoimi kipuaa kunnan tärkeimmäksi toimialaksi? Miten tulevaisuuden kunnasta kehitetään sivistyskunta?

Sivistystoimen huippujohtajakoulutus 2 vahvistaa toimiala- ja sivistysjohtajien strategista ja pedagogista johtajuutta. Saat vertaistukea ja keskustelukumppaneja muutokseen, vahvistat omaa verkostoasi ja valmentaudut jaettuun johtajuuteen. Koulutus korostaa opetustoimen johdon roolia pedagogisessa johtamisessa ja digitalisaation edistämisessä. Key Note -puhujiksi koulutukseen on varmistunut jo mm. Pasi Sahlberg, Jouni Välijärvi, Kauko Hämäläinen, Päivi Raukko ja Jarkko Hautamäki. 

Koulutus on osallistujille ilmainen ja se rahoitetaan Opetushallituksen opetustoimen henkilöstökoulutusrahoituksella. Koulutukseen liittyy kontaktiopetusta ja välitehtäviä. Korkeintaan kaksi (2) poissaolopäivää voidaan korvata kirjallisilla tehtäviltä, joten koulutus vaatii sitoutumista osallistujiltaan. Ethän vie paikkaa kollegaltasi, jos osallistumisesi on epävarmaa. 

Ilmoittaudu osoitteessa https://koulutus.fcg.fi/ palvelutunnuksella HUIPPU2016. Ilmoittautuminen on avoinna 8.-28.8.2016.

Yhteistyössä: FCG, OPSIA ry, ProPractica, Koulutusjohtamisen instituutti

 

Linkkejä:

Lisää uusi kommentti

Puhdas teksti

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.