Tule kuulemaan Kunta-alan hyvinvointiseminaariin asiaa hyvinvoinnista kuntastrategiassa

Taas on aika kokoontua Kuntatalolle keskustelemaan hyvinvoinnista. Kesäkuun 1. päivä järjestetään Kunta-alan hyvinvointiseminaari. Päivän teemana on hyvinvoinnin huomioiminen kuntastrategiassa. Hyvinvointia tarkastellaan päivän aikana niin kuntalaisten kuin myös henkilöstön kautta. Molemmat ovat tärkeitä lähestymistapoja hyvinvointia strategiaan peilatessa.

Tilaisuuden pääpuhujaksi meillä on kunnia saada tutkimusprofessori Guy Ahonen, jolla on laaja näkemys niin kuntalaisen kuin myös henkilöstön hyvinvoinnin tärkeydestä. Kuntanäkökulman Ahosen puheenvuoroon tuo talousjohtaja Antti Peltola Järvenpään kaupungilta.

 

Suurten muutosten pyörteissä on välttämätöntä puhua myös Sotesta ja maakunnista. Kuntaliiton erityisasiantuntija Antti Kuopila päivittää Maakunta-uudistuksen tilannetta. hyvinvointia toteutetaan jo nyt maakunnallisen yhteistyön kautta ja tästä puolestaan esimerkin tarjoavat ylilääkäri Maarit Varjonen-Toivonen Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä ja Satu Kankkonen Nokialta.

 

Lisäksi kuulemme vaikutusten ennakkoarvioinnista ja sen tärkeydestä kunnan päätöksenteossa Salon kaupungin Marita Päivärinteeltä. Tilaisuudessa on myös luvassa lyhyt esittely vuoden alusta uudistuneen sähköisestä hyvinvointikertomuksesta ja sen tulevaisuuden kehitysnäkymistä.

 

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ideoista oman kuntasi hyvinvoinnin seurantaan ja edistämiseen!

 

Linkkejä: