Kuntamarkkinat 2017

Tule Kuntamarkkinoille päivittämään itsesi kunta-alan syksyyn!

Kunta-alan toimijoiden vuoden päätapahtuma Kuntamarkkinat järjestetään jälleen syyskuun puolessa välissä. Kuntatalolle kokoontuvat 13.-14.9. niin kuntien virkamiehet, luottamushenkilöt, asiantuntijat kuin kunnille palveluita tarjoavat yritykset ja järjestöt.

Päätapahtumassa keskiviikkona eduskuntapuolueiden puheenjohtajat keskittyvät kuntia koskeviin kysymyksiin. Paikalle saapuvat puheenjohtajat Li Andersson (vas.), Touko Aalto (vihr.), Anna-Maja Henriksson (RKP), Antti Rinne (SDP) ja Petteri Orpo (kok.). Lisäksi keskustaa paneelissa edustaa kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen ja perussuomalaisia varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari.

Seminaareissa paneudutaan etenkin tulevaisuuden kuntien tehtäviin. Kuntien työvoima- ja yrityspalveluja esitellään Pohjois-Savon ja Pirkanmaan alueellisten kokeilujen kautta.

Sote- ja maakuntauudistuksen muutostukiklinikalla torstaina puolestaan uudistusta käsitellään parinkymmenen asiantuntijan voimin kysymys-vastaus -periaatteella. 

Kuntamarkkinat on myös uusille valtuutetuille ja luottamushenkilöille mainio paikka verkostoitua. Uuden valtuustokauden alussa ja isojen muutosten keskellä on hyvä kuulla, miten muissa kunnissa on ratkottu samoja asioita, joiden parissa omassa kunnassa painitaan. 

Kuntamarkkinoille odotetaan jälleen noin 7 000 kävijää ja 200 näytteilleasettajaa. Päivien aikana järjestetään yli 200 seminaaria ja tietoiskua. 
 

lateral-image-left