Kuntamarkkinat 2017

Virikkeitä viestintään Kuntamarkkinoilta

Kuntamarkkinoilla pidetään perinteiset viestinnän ja markkinoinnin seminaarit torstaina 14. syyskuuta. Tarjolla on tuoreinta tietoa ja antoisia kollegatapaamisia. 

Kuntamarkkinoille on jo ilmoittautunut noin 180 näytteilleasettajaa, ja tietoiskuja tulee jälleen kaikilta kuntatoiminnan alueilta kahden päivän ajalle 13.-14.9. Alustava ohjelma on julkaistu Kuntamarkkinoiden sivuilla

Markkinoinnin ja viestinnän seminaarit ovat ohjelman lopussa torstai-iltapäivänä. Piiri-markkinointiseminaarissa aiheena on kuntamarkkinoinnin mahdollisuuksia.

Viestintäseminaarissa aiheina ovat informaatiovaikuttaminen, vaaliviestintä ja sosiaalinen media. Puhujina ovat muiden muassa johtava viestintäasiantuntija Jussi Toivanen Valtioneuvoston kansliasta ja professori Pekka Isotalus Tampereen yliopistosta.

Ilmoittautuminen Kuntamarkkinoille on jo avattu.
 

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Tervetuloa mukaan kuntien viestijöiden tapaamiseen!

Tapaaminen järjestetään 14.-15.5.2024 Kuopiossa. Kattoteemoina ovat demokratian vahvistaminen, vaikuttamisviestintä ja tekoäly viestinnässä. Osallistua voivat kuntien ja kuntataustaisten organisaatioiden sekä hyvinvointialueiden viestijät. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.