Kunnat viettävät Liikkujan viikkoa - onko oma kuntasi mukana?

Liikkujan viikko

Euroopan Liikkujan viikkoa vietetään 16.-22.9.2018. Vuoden 2018 teemana on Multimodality eli eri kulkumuotojen yhdistäminen. Viikon slogan onkin ”Miksaa & Mene”. Teema haastaa pohtimaan omia matkatottumuksia, erilaisia tapoja liikkua ja mahdollisuuksia yhdistellä eri kulkumuotoja.

Kunnat voivat ilmoittautua viikon viettäjäksi suoraan täältä: http://registration.mobilityweek.eu/login.php?lang=fi.

Tietoa viikosta löytyy täältä: http://www.liikkujanviikko.fi/. Viikolla on tarkoitus nostaa esiin kestävää liikkumista esimerkiksi tapahtumien tai tempausten avulla. Viikko on erinomainen mahdollisuus tuoda esiin myös vuoden aikana tehtyjä kestävän liikkumisen hankkeita kunnassa! 

 

 

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntien poikkihallinnolliset liikkumisohjelmat -työpajasarjan päätösseminaari

Tervetuloa Kuntien liikkumisohjelmat -työpajasarjan päätösseminaariin 17.4.2024! Tilaisuuden tavoitteena on tarjota asiantuntijapuheenvuoroja, kokemuksia ja käytännön esimerkkejä kentältä, herättää keskustelua ja antaa mahdollisuuksia ajatusten vaihtamiselle. 

Ilmoittaudu mukaan!

Kuvituskuva.

EU-vaalit ovat kuntavaalit

Kunnissa toimeenpannaan aivan merkittävä osa EU-politiikkaa ja EU-lainsäädäntöä. EU-politiikan vaikuttavuus onkin paljolti kiinni kuntien toimista. 

EU-vaaleissa määritellään EU:n suunta seuraavaksi viideksi vuodeksi. Samalla määrittelemme kuntien suuntaa - EU-vaalit ovat kuntavaalit.

Tutustu EU-vaalikauden tavoitteisiimme

Kuntaliiton ratkaisut teknisen toimen osaajapulaan

Teknisen alan työvoimapula on pahenemassa. Kunnista puuttuu kaavoittajia, rakennustarkastajia, kiinteistöinsinöörejä ja rakennuttajia sekä monia muita maankäytön, rakentamisen ja infrapalvelujen ammattilaisia.

Tutustu Kuntaliiton ratkaisuihin!