Kuntamarkkinat 12.-13.9.2018

Kuntamarkkinat 2018: Tutustu seminaari-antiimme!

Kuntamarkkinat järjestettiin jo 25. kerran. Kuntaliiton asiakastilaisuus kokosi tällä keraa 7 800 julkishallinnon päättäjää ja toimijaa. Mukana näytteilleasettajana oli noin 200 yritystä ja yhteisöä.

Lisätietoa:

Elinvoima ja digitalisaatio

Turvallisuus ja varautuminen

Kestävyys ja oikeudenmukaisuus

Uudistuminen, johtaminen ja ennakointi

Demokratia, osallisuus ja viestintä

Hyvinvointi ja sivistys

Maakunta- ja sote-uudistuksen muutostukiklinikka

Lakiklinikka

Ajankohtaista julkisista hankinnoista

EU- ja kansainväliset sekä maahanmuutto-, tasa-arvo-ja yhdenvertaisuusasiat

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntien digiviikko 3.-7.6.2024

Digiviikolla keskustellaan digitalisaatiosta erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta. Tarjolla on sekä live- että etätapaamisia.

Tutustu kuntien digiviikkoon.

Kuvituskuva.

EU-vaalit ovat kuntavaalit

Kunnissa toimeenpannaan aivan merkittävä osa EU-politiikkaa ja EU-lainsäädäntöä. EU-politiikan vaikuttavuus onkin paljolti kiinni kuntien toimista.

EU-vaaleissa määritellään EU:n suunta seuraavaksi viideksi vuodeksi. Samalla määrittelemme kuntien suuntaa - EU-vaalit ovat kuntavaalit.

Tutustu EU-vaalikauden tavoitteisiimme

Muutoksia kuntien muutoksenhakuohjeisiin

Kuntien valitusosoituksissa on huomioitava kaksi kesän 2023 aikana tullutta muutosta.

Tutustu ohjeistukseen.

Kuntaliiton ratkaisut teknisen toimen osaajapulaan

Teknisen alan työvoimapula on pahenemassa. Kunnista puuttuu kaavoittajia, rakennustarkastajia, kiinteistöinsinöörejä ja rakennuttajia sekä monia muita maankäytön, rakentamisen ja infrapalvelujen ammattilaisia.

Tutustu Kuntaliiton ratkaisuihin!