Kommentointiaikaa on 21.3.2018 asti

Maakuntien JHS-palveluluokitus toiselle palautekierrokselle

Osana kunta- ja maakuntatieto-ohjelmaa kehitetty maakuntien JHS-palveluluokitus on lähtenyt toiselle palautekierrokselle. Kommentointiaikaa on 21.3.2018 asti. Suositus sisältää määritelmät maakuntien järjestämisvastuulle kuuluvista palveluista, kuvauksen luokittelun rakenteista ja luokittelun soveltamisesta sekä mallin luokitusten jatkuvalle kehittämiselle ja ylläpidolle. Luokitus muodostaa kansallisen tiedonkeruun kannalta olennaisen perustan yhdessä maakuntien muiden JHS-suositusten kanssa.

Tällä toisella palautekierroksella pyydetään palautetta ensimmäisen kierroksen palautteiden pohjalta tehtyihin muutoksiin eli suositusluonnoksen päivitettyyn versioon.

Suora linkki suositusluonnoksen JHS XXX Maakuntien palveluluokitus palautesivustolle on: 

http://jhs-suositukset.fi/web/guest/jhs/projects/maakuntien-palveluluokitus/toisen-vaiheen-palautepyynto

 

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntien digiviikko 3.-7.6.2024

Digiviikolla keskustellaan digitalisaatiosta erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta. Tarjolla on sekä live- että etätapaamisia.

Tutustu kuntien digiviikkoon.

Kuvituskuva.

EU-vaalit ovat kuntavaalit

Kunnissa toimeenpannaan aivan merkittävä osa EU-politiikkaa ja EU-lainsäädäntöä. EU-politiikan vaikuttavuus onkin paljolti kiinni kuntien toimista. 

EU-vaaleissa määritellään EU:n suunta seuraavaksi viideksi vuodeksi. Samalla määrittelemme kuntien suuntaa - EU-vaalit ovat kuntavaalit.

Tutustu EU-vaalikauden tavoitteisiimme