Kuntamarkkinat

Viestintää ja markkinointia Kuntamarkkinoilla 13.9.

Viestinnän ja markkinoinnin tuoreimmat tuulet ja tilanteet käydään läpi perinteisesti Kuntamarkkinoilla syyskuussa. Kuntamarkkinoinnin Piiri-seminaari pidetään 13.9. kello 13, ja viestintäseminaari heti sen perään kello 14. Päivä päättyy yhteiseen verkostoitumishetkeen kollegojen kanssa.

Piiri-seminaarin puhujina ovat MARK Suomen Markkinointiliiton toiminnanjohtaja Sanna Laakkio ja Laitilan kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen. Viestintäseminaarissa esitellään Porin palkittua brändiuudistusta ja keskustellaan kuntien ja tulevien maakuntien viestintäyhteistyöstä sekä maakuntavaalien viestinnästä. Päivän aikana julkistetaan myös tuore opas kunnan viestintä- ja markkinointipalvelujen hankinnasta.

Kuntamarkkinat on vuoden suurin kunta-alan tapahtuma, tänä vuonna 12.-13.9. Kuntatalolla Helsingissä. Päivien ohjelmassa on runsaasti muutakin viestintää, markkinointia ja muun muassa osallistumista ja sähköisiä palveluita käsittelevää ohjelmaa. Varaa päivät kalenteriin ja seuraa ohjelmaa osoitteessa www.kuntamarkkinat.fi.

Tagit