Webcast: TyöllisyysTiistai 11.12.2018 klo 10

live

Tervetuloa seuraamaan TyöllisyysTiistai -lähetystä suorana tiistaina 11.12.2018 klo 10.00!

Lähetystä pääset seuraamaan täällä.

 

Ohjelma

klo 10.00  Työllisyyden hoidon markkinat

Julkinen, yksityinen vai millainen työllisyydenhoidon malli Suomeen? Kaupungeissa ja kunnissa on pitkälti jo luovuttu tilaaja-tuottaja malleista, sillä ne eivät osoittautuneet toimiviksi. Ollaanko maakunnissa nyt viisaampia ja taitavampia?

Studiossa keskustelemassa neuvotteleva virkamies Piia Rekilä (työ- ja elinkeinoministeriö), johtava lakimies Tarja Krakau (Susanna Lehti ja kumppanit Oy), toiminnanjohtaja Mari Ahonen-Walker (Valtakunnallisesta työpajayhdistys) sekä tutkija Robert Arnkil (Arnkil Dialogues). Juontajana toimii Reijo Vuorento.

 

klo 11.00 Kokeilukatsaus

Osaamisbotti - uudenlainen palvelu, jonka avulla on mahdollista automatisoida valmentamista, henkilöstön kehittämistä tai uraohjausta. Palvelun etuina ovat vaikuttavuus, käyttäjäkokemus ja merkittävät säästöt ja se mahdollistaa omien asioiden hoitamisen 24/7 omalla päätelaitteella. Palvelun esittelee palvelupäällikkö Sari Oksanen Tampereen kaupungilta.

 

klo 11:10   Jälkiviisaat - keskustelua alueellisten kokeilujen hyvistä käytännöistä ja siitä, mitä matkan varrella on opittu.

Studiossa keskustelemassa ovat vt. kehittämispäällikkö Sanna Mäensivu (Lapin kokeilu), kehitysjohtaja Mika Itänen (Pirkanmaan kokeilu), palvelujohtaja Mika Helva (Varsinais-Suomen kokeilu), työllisyyden hoidon päällikkö Juha Laine (Satakunnan kokeilu) sekä työllisyyspalvelujohtaja Pirjo Oksanen (Pohjois-Savon kokeilu). Juontajana toimii Erja Lindberg.

 

klo 11:45   Kokeilujen arvioinnista kertoo kokeilujen koordinaattori Mikko Kesä.

 

klo 11:55   TyöllisyysTiistai vuonna 2019        

TyöllisyysTiistain kohderyhmänä ovat etenkin kuntien työllisyysvastaavat ja TE-hallinnon työntekijät. Lähetystä pääsevät seuraamaan kaikki etukäteen ilmoittautuneet omalta tietokoneeltaan.

 

Kysymykset

Voit lähettää meille kysymyksiä lähetyksen aikana lähetysruudun kysymyskentästä.
Mobiilikatsojat voivat lähettää kysymyksiä osoitteeseen Marketta.Tanskanen@kuntaliitto.fi

 

Teknisiä ohjeita

  • Päivitä sivu näppäimellä F5 tai lataamalla sivu uudestaan, jos lähetys katkeaa tai jos lähetyksen seuraamisessa on ongelmia.
  • Mikäli katsotte lähetystä isommalla porukalla, suosittelemme kunnollista äänentoistoa (ulkoiset kaiuttimet)

 

Lähetyksen tuottaa Kunta.tv. Ongelmatilanteissa ota yhteys Kunta.tv:lle tekstiviestillä p. 050 301 3654. Lue kuitenkin yllä olevat ohjeet ensin.

 

 

Lisätietoja antavat