Webinaari: Ilmastopolitiikan ajankohtaisia kunnille 29.5.2020

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ilmastopolitiikan ajankohtaisista Kuntaliiton webinaariin 29.5.2020 klo 9.30-11.00. Mitä tapahtuu energiakysymyksissä, entä liikenteen saralla? Tai miten ilmastonäkökohdista keskustellaan MRL-uudistuksessa?

Hallitusohjelman toimeenpanoa, direktiivien päivityksiä, lainsäädännön uudistuksia - ilmastopolitiikassa tapahtuu paljon ja monet eri aloitteet vaikuttavat kuntiin ja niiden omaan ilmastotyöhön. Esittelemme erilaisia edunvalvonnan foorumeita, joissa Kuntaliitto ja kunnat ovat mukana. Keskitymme kuitenkin joihinkin merkittävimpiin vireillä oleviin asioihin, jotta voimme keskustella myös siitä, millaisia näkemyksiä meillä on ja miksi.

Mukana Kuntaliiton asiantuntijat lakimies Minna Mättö, energia-asiantuntija Vesa Peltola, liikenneasiantuntija Johanna Vilkuna ja ilmastoasiantuntija Pauliina Jalonen.

Tervetuloa mukaan!

Tilaisuus on tarkoitettu kuntien asiantuntijoille ja luottamushenkilöille. Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta ja saat varmistusviestissä webinaarin teams-linkin.
https://webropol.com/s/Kuntaiiton-ilmastopolitiikan-ajankohtaista-webinaari

Tagit