Korona ja asuminen puhuttavat Kuntamarkkinoiden talousseminaarissa

Talousseminaari

Kuntamarkkinoiden perinteisessä talousseminaarissa keskustellaan torstaina 16.9. klo 10.30-12.00 koronan vaikutuksista kuntien talouteen ja erityisesti asumisen kysymyksiin. Etenkin etätyön yleistyminen on avannut kunnille uusia mahdollisuuksia ja nostanut monipaikkaisuuden keskusteluun uudella tavalla. Millaisia vaikutuksia koronalla on asuntomarkkinoihin ja miten pandemian jälkeinen aika muuttaa erilaisten kuntien vetovoimaisuutta asuinpaikkana?

Tilaisuudessa aiheesta alustaa Helsingin yliopiston työelämäprofessori Vesa Vihriälä.

Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Reinan vetämässä paneelissa aiheesta keskustelevat apulaisjohtaja Kimmo Huovinen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAsta, toimitusjohtaja Markus Lahtinen Pellervon taloustutkimuksesta, pääekonomisti Mikko Kiesiläinen Helsingin kaupungilta, liiketoimintajohtaja Ville Raitio Kojamosta, viestintä- ja markkinointiasiantuntija Jari Korkki Pyhtään kunnasta ja asumisen asiantuntija Laura Hassi Kuntaliitosta.

Vuoden 2021 Kuntamarkkinoiden teemana on Innovatiiviset ja uudistuvat kunnat. Ohjelmasisällön punaisena lankana on ratkaisukeskeisyys. Miten ja millä välineillä suunnata katse kestävään tulevaisuuteen? Millaisia ovia on avattava, jotta innovaatiot saadaan valjastettua kuntien uudistumisen ja elinvoimaisena säilymisen tueksi?

Katso koko Kuntamarkkinoiden ohjelma osoitteesta kuntamarkkinat.fi ja ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä saat ohjeet seminaareihin osallistumiseen.

Tagit