Kuntaviestijöiden webinaari: sisäinen viestintä erikokoisissa kunnissa

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Kunta
Webinaari
Tapahtuman järjestäjä
Kuntaliitto

Työyhteisön sisällä kulkeva tieto on tärkeä tukijalka toimivalle organisaatiolle. Sisäistä viestintää on mahdollista järjestää eri tavoin. Webinaari avaa sisäisen viestinnän tilaa erikokoisissa kunnissa: MIkkelissä, Alavudella ja Oulussa.

Maksuttoman tapahtuman järjestää Kuntaliitto. Mukaan ovat tervetulleita kunnissa, kuntayhtymissä ja kuntataustaisissa organisaatioissa työskentelevät. Osallistumislinkki on pyydettävissä viestinnän asiantuntija Riikka Komulta: riikka.komu@kuntaliitto.fi

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Webinaari: TE-uudistuksen viestintä 28.5.

Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa käsitellään TE-uudistuksen viestintää. Mitä se merkitsee jokaiselle kunnalle? Mitä vaihtoehtoja viestinnässä on? Mistä kannattaa viestiä heti ja mistä myöhemmin?

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kuntien digiviikko 3.-7.6.2024

Digiviikolla keskustellaan digitalisaatiosta erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta. Tarjolla on sekä live- että etätapaamisia.

Tutustu kuntien digiviikkoon.