Webinaari kuntien viestijöille: Kuntien verkkoviestinnän ja sosiaalisen median käytön selvityksen tulokset

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Kunta
Webinaari
Tapahtuman järjestäjä
Kuntaliitto

Kuntaliitto on toteuttanut vuosittain selvityksen kuntien verkkoviestinnästä ja sosiaalisen median käytöstä.

Vuoden 2022 kyselyn tuloksia esitellään kunta-alan ammatilaisille avoimessa webinaarissa keskiviikkona 16.11. alkaen kello 14. Tilaisuuden aikana Tony Hagerlund ja Riikka Komu esittelevät selvityksen tuloksia. Tulokset on julkaistu edellisellä viikolla

Maksuttoman tapahtuman järjestää Kuntaliitto. Mukaan ovat tervetulleita kunnissa, kuntayhtymissä ja kuntataustaisissa organisaatioissa työskentelevät. Ensisijaisesti tilaisuus on ajateltu viestinnän ammattilaisille, mutta mukaan voivat tulla myös muut kuntasektorin ammattilaiset.

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Webinaari: TE-uudistuksen viestintä 28.5.

Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa käsitellään TE-uudistuksen viestintää. Mitä se merkitsee jokaiselle kunnalle? Mitä vaihtoehtoja viestinnässä on? Mistä kannattaa viestiä heti ja mistä myöhemmin?

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kuntien digiviikko 3.-7.6.2024

Digiviikolla keskustellaan digitalisaatiosta erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta. Tarjolla on sekä live- että etätapaamisia.

Tutustu kuntien digiviikkoon.