Yhteiset digiratkaisut kuntaverkosto

Digisumpit - eVaka varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmän esittely (info 24.8 ja demo 5.9)

Kuvituskuva. Pieni poika pitää pehmolelua sylissään.

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Verkkokoulutus
Tapahtuman järjestäjä
Suomen Kuntaliitto ry

eVakan demoon 5.9 edellyttää ilmoittautumista: https://link.webropolsurveys.com/S/8B9F6DCBEB5DB741

Suosittelemme myös osallistumista Digisumppien yleisinfoon 24.8, sillä yleisesittelyä ei toisteta demossa. 

Digisumpit on joka torstai klo 8.30-9.30 pidettävä etätilaisuus kuntien digikehittäjille. Digisumpit on tarkoitettu kuntien osaamisen jakamista ja verkostoitumista varten. 

Digisumpeilla käsitellään kuntia kiinnostavia, digitalisaatioon liittyviä aiheita erityisesti kehittämisen näkökulmasta. Lisäksi sumpeilla esittäytyvät kuntien omat kehittämishankkeet. Digisumppien aihelistaa ylläpidetään Digisumppien verkkosivulla

Yksittäisille kerroille ei enää erikseen ilmoittauduta mukaan, vaan osallistujat valitsevat ne aiheet, joita haluavat tulla kuuntelemaan. Myöskään poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa.

Saman työtilan kautta järjestetään myös ruotsinkieliset Digifikat, joista saa lisätietoa erityisasiantuntija Mattias Lindrothilta. Digifikoja järjestetään noin kerran kuukaudessa. 

Päästäksesi mukaan ilmoittaudu Yhteiset digiratkaisut teams-työtilaan 

Digisumpeille osallistutaan liittymällä Kuntaliiton Yhteiset digiratkaisut -kuntaverkostoon, joka toimii Kuntaliiton Teams-ympäristössä. Teams-työtilassa jaetaan mm. Digisumppien esitysmateriaalit ja se tarjoaa mahdollisuuden kysyä ja käydä keskustelua muiden verkoston jäsenten kanssa.

Digisumpeille kannattaa liittyä teams-työtilan ja/tai Kuntaliiton työtilan kautta, jolloin kaikki kokouksen ominaisuudet (esim. chat) ovat osallistujalla käytössään. 

Digisumpeille voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia Elisa Kettuselle: (elisa.kettunen(at)kuntaliitto.fi), otsikkoon merkintä "Digisumpit". Saat tarkemmat ohjeet verkoston käytännöistä ja työtilan käytöstä sähköpostilla heti, kun sinut on lisätty työtilan jäseneksi. Työtilasta voi myös poistua lähettämällä pyyntö samaan osoitteeseen. 

Digisumppien vuosikello mukailee kouluvuoden rytmiä, eli Digisumpit järjestetään noin elokuun puolivälistä joulukuun puoliväliin saakka ja tammikuusta toukokuulle. Taukoja rytmiin saattaa tulla lomakausien mukaan (esim. pääsiäinen, hiihtolomaviikot sekä syyskuussa Kuntamarkkinat).

Tervetuloa mukaan!

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Tule mukaan norminmurtajien joukkoon!

Mitä normeja tarkalleen ottaen voisi keventää? Murrettavien normien keräämisen hetki on nyt! Kuntaliitto kutsuu norminkeruuseen jokaista kaupunkia ja kuntaa, sen viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä.​ Tutustu norminmurtajat-kokonaisuuteen.

Digisumpit-kuvituskuva.

Tervetuloa digisumpeille!

Digisumpit on torstaisin pidettävä etätilaisuus kuntien digikehittäjille. Digisumpit on tarkoitettu kuntien osaamisen jakamista ja verkostoitumista varten. 

Digisumppien ajankohdat ja aiheet.