Kuntien digitalisointiviikko 5.6.-9.6.2023

Digiviikko: Etäopetus perusopetuksessa: kokemuksia saamen kielten opetuksesta

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Kunta
Webinaari
Tapahtuman järjestäjä
Kuntaliitto

Mikä on etäyhteyksiä hyödyntävä opetus perusopetuksessa ja miten sitä voidaan hyödyntää opetusmuotona? Saamen kielten opetusta on toteutettu etäopetuksena pilottihankkeessa perusopetuksessa sekä lukiokoulutuksessa. (Linkki hankkeen sivuille). Kuulemme hankkeesta saatuja oppeja ja keskustelemme etäyhteyksiä hyödyntävästä opetuksesta. 

Puhujat: Minna Lindberg, erityisasiantuntija, Kuntaliitto. Minna Polvinen, neuvotteleva virkamies, opetus- ja kulttuuriministeriö. Arla Magga, projektikoordinaattori, Utsjoen kunta. Hanna Helander, projektipäällikkö, Saamelaiskäräjät. 

Ilmoittautuminen on vapaaehtoista. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin. 

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntien digiviikko 3.-7.6.2024

Digiviikolla keskustellaan digitalisaatiosta erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta. Tarjolla on sekä live- että etätapaamisia.

Tutustu kuntien digiviikkoon.

Kuvituskuva.

EU-vaalit ovat kuntavaalit

Kunnissa toimeenpannaan aivan merkittävä osa EU-politiikkaa ja EU-lainsäädäntöä. EU-politiikan vaikuttavuus onkin paljolti kiinni kuntien toimista. 

EU-vaaleissa määritellään EU:n suunta seuraavaksi viideksi vuodeksi. Samalla määrittelemme kuntien suuntaa - EU-vaalit ovat kuntavaalit.

Tutustu EU-vaalikauden tavoitteisiimme