Miltä näyttää kuntien ilmastotyö vuonna 2024?

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Teams-webinaari
Tapahtuman järjestäjä
Suomen Kuntaliitto

Kuinka kuntien harjoittama ilmastopolitiikka on kehittynyt? Mikä motivoi ilmastotyöhön ja mikä taas koetaan haasteeksi? Mitä eroa pienten ja keskisuurten kuntien sekä suurten kaupunkien ilmastotyössä on?

Loppuvuodesta 2023 kunnille tehty ilmastokysely tarjoaa tuoreen näkökulman mm. näihin kysymyksiin, tule kuulolle! Kyselyssä selvitettiin yleisten ilmastotyön kysymysten lisäksi liikenteen ja liikkumisen teemaa. Vastauksia saimme 119 kunnasta, kiitos niistä!

Lämpimästi tervetuloa linjoille kuulemaan ja keskustelemaan selvityksen tuloksista.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista
Kuvituskuva.

EU-vaalit ovat kuntavaalit

Kunnissa toimeenpannaan aivan merkittävä osa EU-politiikkaa ja EU-lainsäädäntöä. EU-politiikan vaikuttavuus onkin paljolti kiinni kuntien toimista.

EU-vaaleissa määritellään EU:n suunta seuraavaksi viideksi vuodeksi. Samalla määrittelemme kuntien suuntaa - EU-vaalit ovat kuntavaalit.

Tutustu EU-vaalikauden tavoitteisiimme

Kuntaliiton ratkaisut teknisen toimen osaajapulaan

Teknisen alan työvoimapula on pahenemassa. Kunnista puuttuu kaavoittajia, rakennustarkastajia, kiinteistöinsinöörejä ja rakennuttajia sekä monia muita maankäytön, rakentamisen ja infrapalvelujen ammattilaisia.

Tutustu Kuntaliiton ratkaisuihin!