Webinaari kuntien viestijöille: TE-uudistuksen viestintä

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtuman järjestäjä
Kuntaliitto

TE-palvelut siirtyvät valtion työ- ja elinkeinotoimistoilta kuntien tehtäväksi vuoden 2025 alussa. TE-toimistot lakkautetaan. Työvoimapalveluista tulee osa jokaisen kunnan peruspalvelua. 

Mitä uudistus tarkoittaa kunnille ja mitä se tulee huomioida kuntien viestinnässä? Miten toteutetaan asukaslähtöistä viestintää palveluista, joiden hallinnollinen järjestämisvastuu on työllisyysalueilla?

Järjestämme kaikkien kuntien viestijöille suunnatun webinaarin, jossa käymme läpi TE-palvelut 2024 -uudistusta kuntien viestinnän näkökulmasta. Tilaisuudessa alustajana toimii viestinnän asiantuntija Hanna Lassila Kuntaliitosta.

Tilaisuudessa käsiteltäviä aiheita:

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautuessasi ennakkoon saat materiaalit tilaisuuden jälkeen suoraan sähköpostiisi.

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Mukaan voivat ilmoittautua kunnissa ja kuntataustaisissa organisaatioissa työskentelevät.

Muualla Kuntaliitto.fissä

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Webinaari: TE-uudistuksen viestintä 28.5.

Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa käsitellään TE-uudistuksen viestintää. Mitä se merkitsee jokaiselle kunnalle? Mitä vaihtoehtoja viestinnässä on? Mistä kannattaa viestiä heti ja mistä myöhemmin?

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kuntien digiviikko 3.-7.6.2024

Digiviikolla keskustellaan digitalisaatiosta erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta. Tarjolla on sekä live- että etätapaamisia.

Tutustu kuntien digiviikkoon.