Kuntamarkkinat 2021

Markkinointi- ja viestintäseminaari Kuntamarkkinoilla 2021

Miten kirkastat kunnan tai kaupungin työnantajakuvaa?

Mistä työnantajakuvatyö kannattaa aloittaa? Millaisia sudenkuoppia tulisi välttää?
Miten kaupunki kilpailee työvoimasta, kun palkat eivät välttämättä ole ensisijainen kilpailukeino?
Katso videolta työpsykologi ja rekrytointikouluttaja Juho Toivolan käytännönläheiset ja konkreettiset vinkit työnantajakuvatyöhön.

    

 

Kuntamarkkinoinnin SM-kisojen palkintojen jako

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu kokoaa vuosittain Suomen kuntien ja seutujen markkinoinnin tekijät oppimaan hyvistä käytännöistä kilpailuun osallistuvien töiden avulla. Tämän kilpailun hyväksi koetut käytännöt ovat vapaasti hyödynnettävissä kuntien markkinoinnissa ja viestinnässä.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuun 2021 osallistui neljäkymmentäkuusi kilpailutyötä, joista kolmetoista valittiin shortlistalle. Kilpailutöistä näki selvästi, että kuntamarkkinointi on kehittymässä vahvemmin strategiaa tukevaksi ja edistäväksi toiminnaksi. Moni kilpailutyö sisälsi pitkäjänteistä suunnitelmallisuutta, joka etenee strategiatasolta aina käytännön markkinointitekoihin.

Shortlistalle valitut työt on esitelty yksityiskohtaisesti kilpailualustalla. Kilpailualustan löydät täältä. 

Esittelemme shortlistatyöt ja palkitsemme voittajat alla esitettävässä elokuvassa. Ota popparit ja juoma esille ja hyppää mukaan roadtripille kokemaan paikkakuntien parhaita markkinointiviestinnän paloja!


Lue aiheesta lisää:

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntien digiviikko 3.-7.6.2024

Digiviikolla keskustellaan digitalisaatiosta erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta. Tarjolla on sekä live- että etätapaamisia.

Tutustu kuntien digiviikkoon.

Tervetuloa mukaan kuntien viestijöiden tapaamiseen!

Tapaaminen järjestetään 14.-15.5.2024 Kuopiossa. Kattoteemoina ovat demokratian vahvistaminen, vaikuttamisviestintä ja tekoäly viestinnässä. Osallistua voivat kuntien ja kuntataustaisten organisaatioiden sekä hyvinvointialueiden viestijät. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.