Tervetuloa Hankinta-Suomi aamukahveille kevään 2023 aikana!

Tervetuloa etäaamukahveille kuulemaan julkisten hankintojen kehittämisestä ja Hankinta-Suomesta!

Kuntaliitto yhdessä valtiovarainministeriön kanssa järjestää jälleen helmi-toukokuun aikana aamukahvien sarjan, jossa käsitellään Hankinta-Suomi ohjelmaa, teemaryhmien toimintaa, valmistuneita ja tulevia toimenpiteitä sekä teemaryhmiin osallistumisen hyötyjä.

Aamukahvit järjestetään etätilaisuuksina ja ne eivät edellytä ennakkoilmoittautumista. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille julkisten hankintojen kehittämistyöstä kiinnostuneille.

Ensimmäiset kahvit järjestetään keskiviikkona 15.2. ja niiden teemana on hankintojen strateginen johtaminen sekä hankintataidot. Tilaisuuden avaa Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Hanna Tainio.

Mikä Hankinta-Suomi?

Hankinta-Suomi on vaikuttavien hankintojen kehittämisohjelma, jota luotsaa valtiovarainministeriö yhteistyössä Kuntaliiton kanssa. Ohjelman ensimmäisenä tehtävänä oli valmistella Kansallinen julkisten hankintojen strategia, joka lanseerattiin syyskuussa 2020 Kuntamarkkinoilla.

Strategia on muuttunut toiminnaksi ja paljon konkreettisia tuloksia on valmistunut. Toimeenpanosta vastaavat strategian teemoihin perustetut 

teemaryhmät. Teemaryhmiä on yhteensä kahdeksan ja niihin osallistuminen on avointa kaikille julkisten hankintojen kehittämisestä kiinnostuneille.

Aamukahvitilaisuudet ja niiden teemat:

Lisätiedot

Johtava lakimies Katariina Huikko, puh. +358 50 566 4327, katariina.huikko(at)kuntaliitto.fi (Kuntaliitto)

Finanssineuvos Tarja Sinivuori-Boldt, puh. 02955 30433, tarja.sinivuori-boldt(at)vm.fi (valtiovarainministeriö)

Muualla verkossa

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää