Uudistunut verkkosivustomme entistä helppokäyttöisempi

Kuntaliitto.fi-sivustomme on uudistettu. Muodonmuutoksessa isossa roolissa ovat helppokäyttöisyys sekä visuaalisuus. Uudistus pohjautuu käyttäjätutkimukseen, jolla olemme kartoittaneet käyttäjien tarpeita ja mieltymyksiä.

Käyttäjätutkimuksessa esille nousseita toiveita ovat olleet jo entisellään selkeän tietopalvelun raamien säilyttäminen sekä tiedonhaun selkeyttäminen. Olemmekin pyrkineet pitämään kiinni siitä, mikä asiakkaitamme parhaiten palvelee: asiantuntijatieto tuttuihin aihepiireihin jäsenneltynä. Selkeytystä olemme tuoneet hakutoimintoon ja valikkoon. Uudet toteutukset antavat suoraviivaisemman väylän oikean tiedon äärelle.

Samalla olemme muovanneet verkkopalvelun visuaalista ilmettä aurinkoisemmaksi ja raikkaammaksi, kuitenkin säilyttäen tutun Kuntaliitto-brändin värit ja elementit.

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Tule mukaan norminmurtajien joukkoon!

Mitä normeja tarkalleen ottaen voisi keventää? Murrettavien normien keräämisen hetki on nyt! Kuntaliitto kutsuu norminkeruuseen jokaista kaupunkia ja kuntaa, sen viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä.​ Tutustu norminmurtajat-kokonaisuuteen.

Digisumpit-kuvituskuva.

Tervetuloa digisumpeille!

Digisumpit on torstaisin pidettävä etätilaisuus kuntien digikehittäjille. Digisumpit on tarkoitettu kuntien osaamisen jakamista ja verkostoitumista varten. 

Digisumppien ajankohdat ja aiheet.