Käyttäjä jo

4 vuotta Yksi kuukausi
Julkisten ruokapalvelujen laatukriteerit

Julkisten ruokapalvelujen laatukriteerit

Tekijät
Haapanen Anne, Hyrkkänen Satu ja Korhonen Sirpa
Julkaisupäivä
Aihealueet
Johtaminen ja kehittäminen
Kuvaus
Julkaisu on tarkoitettu avuksi julkisen sektorin toimijoille, jotka tuottavat ruokapalvelua ja ostavat elintarvikkeita. Lisäksi julkaisusta hyötyvät ne, jotka kilpailuttavat ruokapalveluja, ateriakuljetuksia ja hankkivat vuokrahenkilöstöä. Julkaisussa käsitellään myös ruokapalvelujen asiakasviestintää eri asiakasryhmille.
Julkaisupäivä
Painos
1
Tiedoston koko
1443 kB
ISBN
978-952-5704-09-9
Sivumäärä
80
Kustantaja
FCG Finnish Consulting group