Digiviikko: Oppimisanalytiikan ja tekoälyn mahdollisuudet toisen asteen koulutuksessa

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Kunta
Etätilaisuus (teams-tapahtuma)
Tapahtuman järjestäjä
Kuntaliitto

Tule kuulemaan ja keskustelemaan, mitä uusia mahdollisuuksia oppimisanalytiikka ja tekoäly tuovat toisen asteen koulutukseen. Webinaarissa kuullaan puheenvuorot oppimisanalytiikan kehittämisestä ammatillisessa koulutuksessa sekä siitä, miten tekoälyä voidaan hyödyntää opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opintojen etenemisen seurannassa lukiokoulutuksessa. Tarkastelussa ovat myös tiedonkeruuseen ja -jakamiseen liittyvät eettiset kysymykset.

Puhujina:

  • Emilia Tapio, lehtori, projektipäällikkö ja Katja Grek, projektikoordinaattori, Stadin AO, Ammatillisen koulutuksen oppimisanalytiikan kehittäminen –hanke
  • Jukka Sormunen, lukio-opetuspäällikkö, Kuopion kaupunki
  • Aki Puustinen, rehtori, Muuramen lukio

 

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntien digiviikko 3.-7.6.2024

Digiviikolla keskustellaan digitalisaatiosta erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta. Tarjolla on sekä live- että etätapaamisia.

Tutustu kuntien digiviikkoon.

Kuvituskuva.

EU-vaalit ovat kuntavaalit

Kunnissa toimeenpannaan aivan merkittävä osa EU-politiikkaa ja EU-lainsäädäntöä. EU-politiikan vaikuttavuus onkin paljolti kiinni kuntien toimista. 

EU-vaaleissa määritellään EU:n suunta seuraavaksi viideksi vuodeksi. Samalla määrittelemme kuntien suuntaa - EU-vaalit ovat kuntavaalit.

Tutustu EU-vaalikauden tavoitteisiimme