Aamukahvitilaisuus

Teams-tilaisuus
Tapahtuman järjestäjä
Kuntaliitto

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kuntien rahoitusjärjestelmän uudistamisesta!

Kuntien rahoitusjärjestelmän uudistaminen on käynnistynyt. Taloustorstai Ekstra-lähetyksessä käymme läpi kuntien peruspalvelujen valtionosuusjärjestelmän uudistamiseen liittyviä ajankohtaisia asioita.

Tilaisuus järjestetään teams-tilaisuutena. Tervetuloa linjoille mukaan kuulemaan ja keskustelemaan rahoitusjärjestelmän uudistamisen teemoista aamukahvien merkeissä!

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille.

Liity tilaisuuteen tästä!

Seuraava Taloustorstai EXTRA -lähetys 17.1. klo 9-10

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista
Kuvituskuva.

EU-vaalit ovat kuntavaalit

Kunnissa toimeenpannaan aivan merkittävä osa EU-politiikkaa ja EU-lainsäädäntöä. EU-politiikan vaikuttavuus onkin paljolti kiinni kuntien toimista.

EU-vaaleissa määritellään EU:n suunta seuraavaksi viideksi vuodeksi. Samalla määrittelemme kuntien suuntaa - EU-vaalit ovat kuntavaalit.

Tutustu EU-vaalikauden tavoitteisiimme