Kuntaliitto vastaa kuntien digihaasteisiin kutsumalla asiantuntijat ratkomaan haasteita yhdessä

Kuntaliitto järjestää kuntien asiantuntijoille ja yhteistyökumppaneille 6.3.2020 digiratkaisupäivän, jossa on tarkoitus etsiä digihaasteisiin kestäviä ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Tavoitteena on kannustaa kuntia kasvavaan digikyvykkyyteen, joka mahdollistuu tiedon lisäämisen, yhteistyön ja uudenlaisien, digitalisaatiota tukevien rahoitusmallien avulla.

Työpajamuotoisesti toteutettavassa ratkaisupäivässä työstetään erityisesti yhteentoimivuuden edistämistä, digitalisaatiota asiakaslähtöisessä kunnassa, työn murrosta sekä kuntien digitalisoitumisen rahoitusta, kohdentamista ja yhteistyötä.

Ratkaisupäivä on osa Kuntaliiton laajempaa työtä kuntien toimintaedellytysten ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Digiratkaisupäivässä esiin tulleita ideoita ja toimenpiteitä Kuntaliitto kehittää eteenpäin yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntien digiviikko kesäkuussa!

Kuntien digiviikko järjestetään 5.-9.6. Digiviikon tavoitteena on nostaa digitalisaatioon liittyviä kysymyksiä laajempaan keskusteluun erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta.

Tutustu digiviikon ohjelmaan!

Siniset kikkareet

Uudistuvat, erilaistuvat ja elinvoimaiset kunnat: tutustu Kuntaliiton ehdotuksiin hallitusohjelmakirjauksiksi

Eduskuntavaalit ovat myös kuntavaalit. Kokosimme kuntakentän 13 kärkitavoitetta kevään hallitusohjelmaneuvotteluihin.

Tutustu hallitusohjelmatavoitteisiin.