Kustaankartanon seniorikeskuksessa digi tuo hoivatyöhön uudenlaisia näkymiä

Digitalisaation mahdollisuudet hoivatyössä löytyvät tänä päivänä muun muassa älylattioista, aistiseinistä ja logistiikkarobottien luota.

Helsinkiläisessä Kustaankartanon seniorikeskuksessa digitalisaatioon suhtaudutaan ennakkoluulottomasti ja uusia ratkaisuja kokeillen. Käytössä on muun muassa älylattioita ja -valoja. Osa digi-innovaatioista vakiinnuttaa paikkansa hoivatyön arjessa - ja vaikka jotkin ratkaisuista eivät hoivatyöhön kunnolla soveltuisikaan, voi niidenkin testaamisesta oppia uutta oman työn kehittämisen näkökulmasta.

Kuntaliiton ja Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n Digiä kuntatyössä -sarjan kuvauksessa kerrotaan Kustaankartanon pitkäjänteisestä työstä digitalisaation hyödyntäjänä ja yhteistyökumppanina hoivatyöhön soveltuvien teknologisten ratkaisujen kehittämisessä.

Digiä kuntatyössä

Digiä kuntatyössä - digitalisaatio ja työn murros

Työ muuttaa muotoaan kunnissa. Millaisin kyvykkyyksin ja osaamisin kunnat vastaavat työn murrokseen?

lateral-image-left
Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntamarkkinat 18.-19.9.2024!

Kuntamarkkinat tarjoaa vuosittain kahden päivän ajaksi monipuolista ja ajankohtaista tietoa. Kuntamarkkinat on ideoita pulppuava julkisen sektorin vuoden suurin foorumi, joka järjestetään Kuntatalolla Helsingissä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu jo mukaan!