Kunnia- ja ansiomerkkien hakeminen

Kuntaliiton kultainen ansiomerkki

Hyvä asiakas, olemme vuoden 2019 alussa uudistaneet kunnia- ja ansiomerkkihakemusten käsittelyprosessia: Merkkien hakeminen tapahtuu nyt verkkolomakkeella. 

Samalla tulostettava, postitse tai sähköpostitse lähetettävä lomake on poistunut käytöstä. Verkkolomakkeeseen jokaisen merkinsaajan tiedot täytetään erikseen aiemman lomakkeen tapaan, 
mutta tietojen lähetys Kuntaliittoon tapahtuu tietoturvallisesti ja nopeasti ilman postikuluja.

Hakemuslomake avautuu uuteen ikkunaan. Hakiessasi merkkiä useammalle henkilölle, palaa tälle sivulle täyttämään seuraava hakemus.

 

Kunnia- tai ansiomerkkiä voi hakea työntekijälle tai luottamushenkilölle kunta, kunta-yhtymä, muu kunta-alalla toimiva yhteisö tai yhtiö, jossa kunta on enemmistöomistajana.

Hakemus merkin myöntämiseksi tulee lähettää Kuntaliittoon hyvissä ajoin, viimeistään kaksi kuukautta ennen merkin luovutuspäivää. Jos luovutuspäivä on eri kuin kunniakirjan päivämäärä, luovutuspäivä tulee merkitä hakemuslomakkeeseen. Hakemuslomake täytetään erikseen jokaisesta henkilöstä, jolle merkkiä ehdotetaan: Työnantaja tai toimielin, jonka palveluksessa henkilö on ansioitunut sekä toimiaika kyseisissä tehtävissä merkitään hakemuslomakkeelle tai ilmoitetaan vastaavat tiedot nimikirjanotteella, joka liitetään hakemukseen.

Henkilötietojen käsittelyn periaatteet kunnia- ja ansiomerkkejä myönnettäessä olemme kuvanneet asiakas- ja sidosryhmärekisterin tietosuojaselosteeseen, joka löytyy Evästeet ja tietosuoja -sivulta.

 

Linkit

Kunnia- ja ansiomerkkien hakemuslomake

 

Päivi Haakana

Etunimi
Päivi
Sukunimi
Haakana
Myyntisihteeri, kunnia- ja ansiomerkkiasiat

Yhteystiedot
Puhelinnumero
+358 9 771 2063
Kännykkä
+358 50 347 8737
Vastuualueet
  • Kunnia- ja ansiomerkit
Organisaatio
Suomen Kuntaliitto ry
Yksikkö
Hallintopalvelut
Tiimi
Kirjaamo ja ansiomerkit

Etunimi
Nina
Sukunimi
Nikkonen
Myyntisihteeri, kunnia- ja ansiomerkkiasiat

Yhteystiedot
Puhelinnumero
+358 9 771 2649
Kännykkä
+358 50 591 1970
Vastuualueet
  • Kunnia- ja ansiomerkit
  • Kirjaamo ja arkisto
Organisaatio
Suomen Kuntaliitto ry
Yksikkö
Hallintopalvelut
Tiimi
Kirjaamo ja ansiomerkit