Kuntaliiton palvelut

Neuvontapalvelut

Kuntapäättäjä ja -tekijä: Tuliko työssäsi vastaan ongelma? Tarvitsetko neuvoa? Kysy asiantuntijoiltamme! Neuvontapalvelut tarjoavat vankkaan osaamiseen perustuvaa neuvontaa.

Kuntapäättäjä ja -tekijä: Tuliko työssäsi vastaan ongelma? Tarvitsetko neuvoa? Kysy asiantuntijoiltamme! Kuntaliiton neuvontapalvelu tarjoaa vankkaan osaamiseen perustuvaa neuvontaa.

Neuvontapalvelumme ovat jäsen- ja sopimusasiakkaillemme sekä muille asiakkaille tarjottavaa digitaalista ja henkilökohtaista asiantuntijapalvelua. Neuvontapalvelumme koostuvat

  • yleisistä neuvontapalveluista
  • henkilökohtaiseen palveluun perustuvista kuntien neuvontapalveluista sekä
  • asiantuntija- ja konsultaatiopalveluista.

Yleiset neuvontapalvelut

Yleiset neuvontapalvelumme ovat verkon kautta välitettävää informaatiota ja digitaalista asiantuntijapalveluamme jäsen- ja sopimusasiakkaillemme sekä sidosryhmillemme. Kuntaliitto.fi on kuntatiedon kotipesä. Tieto Suomen kunnista kootusti yhdessä verkkopalvelussa! Tällaisia palveluitamme ovat mm.

Kuntien neuvontapalvelut

Kuntien neuvontapalvelut ovat jäsen- ja sopimusasiakkaillemme kohdennettua ja vahvaan osaamiseen perustuvaa henkilökohtaista neuvontaa. Asiantuntijamme vastaavat kuntien johdon, viranhaltijoiden ja asiantuntijoiden esittämiin kysymyksiin ja neuvontapyyntöihin.

Nämä palvelut ovat jäsen- ja sopimusasiakkaillemme maksuttomia, kun palvelupyyntöön vastaaminen ei ylitä tavanomaisena pidettävää asiantuntijatyöpanosta (2 h) pyyntöä kohden.

Kuntapäättäjä ja -tekijä: Tarvitsetko apua? Kysy asiantuntijoiltamme neuvontapyyntö-lomakkeella!

Ota neuvontaan liittyvissä asioissa yhteyttä lomakkeen avulla.

Katso täältä tarkemmin jäsenpalveluistamme ja lisäpalveluiden maksullisuudesta. 

Asiantuntija- ja konsultaatiopalvelut

Asiantuntija- ja konsultaatiopalvelummeovat erityisen vaativia, räätälöityjä ja pääsääntöisesti maksullisia asiantuntijapalveluja. Nämä palvelut edellyttävät aina toimeksiantoa.

Toimeksiannosta sovitaan osapuolten välillä etukäteen ja Kuntaliiton hallituksen hyväksymien periaatteiden ja hinnaston mukaisesti.

Kaiken takana on kunta. Kunnan tukena Kuntaliiton neuvontapalvelut.

Tutustu Kuntaliiton palveluihin!

Palvelumme

Tutustu Kuntaliiton palveluihin!

lateral-image-left

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää