Etusivu

Puoluejohtajat paneelikeskustelussa

Kuntaliitto vaati työllisyyskokeiluille jatkoa – Puoluejohtajat myötämielisiä

10 000 työpaikkaa vaikeimmin työllistyville, yli 11 miljoonaa säästöä työmarkkinatuen menoihin. Tämä on saatu aikaan alueellisissa työllisyyskokeiluissa reilun vuoden aikana.
lateral-image-right

Kooste Kuntamarkkinoista: satoja keskusteluja kuuntelemassa 7 800 kävijää

Kunta-alan suurin vuosittainen tapahtuma Kuntamarkkinat pidettiin 12.-13.9. Kuntatalolla Helsingissä. Kaksipäiväisessä tapahtumassa ohjelmassa oli 300 seminaaria ja tietoiskua, ja Kuntatalon

Kuntaliitto palkitsee ensimmäistä kertaa vuoden kirjastokunnan

Kuntaliitto jakaa tänä vuonna ensimmäistä kertaa Vuoden kirjastokunta -palkinnon. Kilpailun avulla Kuntaliitto yhteistyökumppaneineen haluaa nostaa esiin ja juhlistaa kirjastojen tekemää työtä.

Kooste Kuntaliiton huomioista maakunta- ja sote-uudistuksen valmisteluun

Täältä löydät Kuntaliiton "korjaussarjan" maakunta- ja soteuudistuksen valmisteluun.

Kuntanavigaattori visualisoi tilastotietoa

Voit verrata oman maakuntasi kuntia keskenään tai tarkastella tietyn kunnan tilastoa verraten sitä asukasluvultaan saman kokoluokan kuntaan.
Kuntamarkkinat logo

Kuntamarkkinat 2018: Tutustu seminaari-antiimme!

Kuntamarkkinat järjestetään jo 25. kerran. Mukana näytteilleasettajana on noin 200 yritystä ja yhteisöä. Päivien aikana tarjolla on Kuntaliiton asiantuntijoiden laaja seminaariohjelma sekä näytteilleasettajien tietoiskuja.
lateral-image-left
kuntaliitto live logo

Kuntaliiton verkkolähetykset

Sivulta löydät listauksen tulevista Kuntaliitto LIVE -lähetyksistä sekä tallenteet aiemmista lähetyksistä. 

lateral-image-left
klash logo

Klash - uusi ideakilpailu kunnille

Kunta-alan toimijat ovat käynnistäneet täysin uudenlaisen haastekilpailun löytääkseen ratkaisuja ja uusia avauksia kuntien elinvoiman vahvistamiseksi.
lateral-image-left

Kuntaliiton verkkokauppa

Kuntaliiton verkkokaupasta löydät Kuntaliiton julkaisut. Myytävien tuotteiden lisäksi verkkokaupasta löydät suuren määrän maksuttomia, ladattavissa olevia julkaisujamme.
narrow

Toimiva kunta

Toimiva kunta on kunnan luottamushenkilöiden, työntekijöiden ja alan opiskelijoiden perusteos. Kirja soveltuu sekä kunnan perustietojen opiskeluun että ajankohtaisen kunta-alan tilanteen päivittämiseen. Tutustu teokseen kirjakaupassa
narrow

Hae lisää