Kuntatieto

Kuntien, kuntayhtymien ja maakuntien talousraportointi muuttuu - anna palautetta tukipalvelun rakentamiseen

Kuvituskuva kirjoittava käsi

Kuntien, kuntayhtymien ja maakuntien taloustietojen raportointi muuttuu merkittävästi vuoden 2019 alussa, kun raportointi siirtyy Tilastokeskukselta Valtiokonttoriin. Olemme parhaillaan toteuttamassa palvelua, joka tarjoaa tukea muutokseen valmistautumiseen ja sen läpiviemiseen.

Haluamme oheisella kyselyllä kuulla näkemyksesi asioista, joista olisi hyötyä siirryttäessä uuteen talousraportointiin. Palvelun muotoilua tehdään parhaillaan ja palautteesi avulla voimme rakentaa mahdollisimman hyvän palvelukokonaisuuden, joka helpottaa tulevaisuudessa sinun ja kollegasi työtä.

Kyselyyn osallistuminen vie noin 5-10 minuuttia.
Jätä ajatuksesi perjantaihin 16.6.2017 mennessä tämän osoitteen kautta: https://fi.research.net/r/kuntatietokysely

Kiitos arvokkaasta avustasi!

Jani Heikkinen, valtiovarainministeriö
Elisa Kettunen,SuomenKuntaliitto

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntien digiviikko 3.-7.6.2024

Digiviikolla keskustellaan digitalisaatiosta erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten että haasteiden kautta. Tarjolla on sekä live- että etätapaamisia.

Tutustu kuntien digiviikkoon.

Kuvituskuva.

EU-vaalit ovat kuntavaalit

Kunnissa toimeenpannaan aivan merkittävä osa EU-politiikkaa ja EU-lainsäädäntöä. EU-politiikan vaikuttavuus onkin paljolti kiinni kuntien toimista. 

EU-vaaleissa määritellään EU:n suunta seuraavaksi viideksi vuodeksi. Samalla määrittelemme kuntien suuntaa - EU-vaalit ovat kuntavaalit.

Tutustu EU-vaalikauden tavoitteisiimme